Painted Season

Vandaag heb ik de nieuwe SAB folders klaar gelegd voor de klanten. Natuurlijk heb ik een proefje gestempeld met de nieuwe stempelset. Je kunt deze stempelset met het Design papier gratis verkrijgen bij een bestelling van 120 euro VANAF 15 februari. Je ontvangt dan deze stempelset bestaand uit 7 stempels en 12 vellen Design papier van 30,5×30,5 cm. Van elk design 3 vellen . Wil je ook graag de nieuwe SAB folder ontvangen laat het ons dan weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: