Workshop 27 januari

Koffie, Taart en Kaart. Zondagmiddag 27 januari is er weer een workshop bij de Dames. De allereerste van 2019. We hebben kaartenbuffet met veel verschillende kaarten om na te maken met de allernieuwste stempels uit de voorjaarsgids van Stampin Up. We gaan werken met het super gave papier uit de Gingham serie van Stampin Up. We starten om 13.30 uur tot 16.00 uur Prijs is 12,50 dit is inclusief een papier pakket voor minimaal 6 kaarten, koffie/thee en eigengemaakte taart. De workshop is in Terneuzen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: